1) شما اجازه پرینت این کتاب را ندارید. 2)  شما اجازه واگذاری این کتاب به غیر را ندارید. 3) شما مجاز نیستید این کتاب را بلند بلند بخوانید.  -  متن مجوز شرکت ادوبی!
علوم کامپیوتر دیگر تنها به کامپیوترها مربوط نمی‌شود، همان طور که نجوم محدود به تلسکوپ‌ها نیست.   -   ادسگر دایکسترا (Edsger W. Dijkstra)
آدم‌ها به 10 گروه تقسیم می‌شوند: آن‌هایی که مبنای دودویی را می‌شناسند و آن‌هایی که نمی‌شناسند!  -  ناشناس
اهمیت توانایی درک یا تفکر به‌گونه‌ای دیگر، از دانشی که از این راه کسب می‌شود، بیشتر است.            دیوید بوهم (David Bohm)
«رفیق متاسفانه باید بهت بگم که کامپیوترت هک شده. الان تمام فایل‌های شخصی‌ات روی سرور اف‌تی‌پی آدرس 127.0.0.1 گذاشته شده. باور نداری خودت لاگین کن و ببین!»  -  شوخی کلاسیک با کاربران جدید یونیکس
هر ایده انقلابی‌ای سه مرحله از واکنش را طی می‌کند: 1) غیرممکن است!   2) ممکن است. اما ارزشش را ندارد.   3) از اول هم می‌گفتم که ایده خیلی خوبی است!   -  آرتور سی. کلارک (Arthur C. Clarke)
در دنیا سه چیز قطعی است: مرگ، مالیات و گم شدن اطلاعات در کامپیوترها!   -   دیوید دیکسون (David Dixon)
اعضای مجلس دست کم دو بار از من پرسیده‌اند «آقای بابیج، اگر اعداد نادرستی وارد ماشین کنی، آیا پاسخ درست نتیجه خواهد داد؟» واقعا نمی‌فهم چه نوع اغتشاش ذهنی‌ای می‌تواند به طرح چنین سوالی منجر شود!  -  چارلز بابیج (Charles Babbage)
من از کامپیوترها نمی‌ترسم. از این که روزی نباشند می‌ترسم!   -   آیزاک آسیموف (Isaac Asimov)
دانشگاه برکلی دو محصول چشم‌گیر را به جهان عرضه کرده: ال‌اس‌دی و یونیکس. گمان نمی‌‌کنم تصادفی بوده باشد!  -  جرمی اندرسون (Jeremy S. Anderson)

شماره 15

شماره 15

تین کلاینت
چسب و قیچی سه‌بعدی
تولد دوباره هوش مصنوعی
شهر ابری در چین
فعلا به نرم‌افزارها احتیاج داریم!

فیلتر عنوان      نمایش #  
# عنوان مطلب بازدیدها
1 سرمقاله - ١٥ 197
2 محاسبات ساده‌تر، سریع‌تر و امن‌تر برای «ورود» کاربران 198
3 چسب و قیچی سه‌بعدی 133